Stagemakelaar College Sociaal & Pedagogisch Werk

Bron: Sehar Iqbal

Fulltime te Rotterdam

Voor Albeda zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven Stagemakelaar. Hoe mooi is dit: jonge mensen voorbereiden op betekenisvol werk met kinderen, jongeren of volwassenen. En niet zomaar werk. Het gaat om opvang, begeleiding en het helpen van mensen om hun weg te vinden in de samenleving. Jij weet precies wat daarvoor nodig is en hebt het talent om anderen te inspireren en te ontwikkelen. Samen met je collega’s en studenten werk je aan een betere toekomst. Waarom? Omdat de regio Rotterdam fantastische, goed opgeleide professionals nodig heeft. Studenten van het Albeda College Sociaal & Pedagogisch Werk. Nu en in de toekomst. Wil jij bij ons als Stagemakelaar aan de slag gaan om dat voor elkaar te krijgen?

 

Wat ga je doen?

Als Stagemakelaar bij Albeda ben jij de schakel tussen school, praktijkorganisaties en landelijke platformen. Je onderhoud het contact met onze stakeholders, je organiseert en doet voorstellen voor de stagetekorten, je werft nieuwe stageplekken en zorgt ervoor dat de kwaliteit goed is. Je matcht studenten met stagebedrijven en werkt samen met begeleiders om studenten te helpen die moeite hebben met het vinden van een stageplek.

Daarnaast ontwikkel je nieuw beleid en methoden voor stage- en studentbegeleiding, maak je begeleidingsplannen en houd je het overzicht over het stageproces. Je zorgt ervoor dat alles op tijd en volgens plan verloopt. Je bent verantwoordelijk voor de CSP brede portefeuille “samenspel in de praktijk” beleidsplan en de kwaliteitsbewaking.

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Je hebt een opleidingsniveau op HBO.
  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer (werkgebied: regio Rotterdam).

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Klangerichtheid;
  • Samenspel;
  • Organisatiesensitiviteit;
  • Eigenaarschap;
  • Leervermogen;

 

Wat bieden wij jou?

Als onderdeel van ons team bieden wij jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, met een werktijdfactor van 0,8-1,0 FTE.
  • Een bruto maandsalaris tussen €3.431,- en maximaal €5.740,- (Schaal 10 / 11 CAO MBO).
  • Vakantietoeslag 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via onze Albeda Academie.
  • Leuke extra's: denk aan een fietsplan, Rotterdampas, vergoeding van een sportabonnement, collectieve zorgverzekering en andere interessante voordelen.
  • Jaarlijks afsluitingsfeest in de zomer!

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website: www.werkenbijalbeda.nl

Solliciteren

Albeda hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons innovatiever, creatiever en het werk leuker. Iedereen die zich herkent in het profiel wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Het aanleveren van een VOG en een referentiecheck zijn onderdeel van de selectieprocedure. Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via deze website. Heb je belangstelling voor de functie, klik dan op de actieknop 'Solliciteren'. Een sollicitatie via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Je kunt je sollicitatiebrief richten aan Jurgen Gijzen.
De vacature sluit op 19 juni.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Details van de functie

Contactpersoon voor meer informatie

Acties